Team

Copacabana

Hitchhikers from Amsterdam (03/07)

35 min advantage (?)

Eva

23y, Amsterdam

Naomi

24y, Amsterdam

Team
interview

What are your personal assets in your team?

Eva:Wij zijn spontaan, enthousiast en soms een beetje impulsief, maar ach, dit maakt het leven wel extra leuk! De rest van onze sterktes houden we als troeven achter de hand!

Naomi:Wij zijn spontaan, enthousiast en soms een beetje impulsief, maar ach dat maakt het leven extra leuk! Onze andere sterktes houden we als troef achter de hand ;)

By whom would you want to be picked up?

Eva:Waarschijnlijk een zeer origineel antwoord, maar als Max Verstappen ons een lift wil geven zijn wij zielsgelukkig. Hij zorgt er in elk geval voor dat we snel bij de finish aankomen!

Naomi:Max Verstappen dan zijn we zeker van die eerste plek!

What would be the destinations of your world trip if you win?

Eva:Onze vriendschap is ontstaan en gegroeid gedurende onze tijd als Olympische vrijwilligers bij het Holland Heineken House in Rio De Janeiro. In die tijd hebben we veels te weinig van de stad kunnen zien, dus beginnen in Rio is onze droom!

Naomi:Rio di Janeiro! Eef en ik kennen elkaar dankzij onze trip naar Rio afgelopen zomer. Gewerkt in het Holland Heineken House en daar zoveel lol beleefd. Veel van Rio hebben we nog niet gezien, omdat we vooral aan het werk waren of aan het uitbrakken van de v

Sponsors

Social sponsors

and many more

Race starts in